Зареждане

Сергей Павлович след загубата от Волков: Това беше много емоционално и трудно за мен

Сергей Павлович след загубата от Волков: Това беше много емоционално и трудно за мен
Публикувано на: Юни 25, 2024 в 07:20 ч
Сергей Павлович излезе с изявление след загубата си от Александър Волков на UFC Саудитска Арабия.

Само през изминалата събота, 22 юни, Александър Волков (38-10 MMA) победи Сергей Павлович (18-3 MMA) с единодушно решение в основната среща в тежка категория на UFC Саудитска Арабия.


Това беше първият двубой на Павлович, откакто претърпя загуба с нокаут в първия рунд от Том Аспинал (14-3 MMA) в битката им за временния шампионат на UFC в тежка категория миналата година. Сега 32-годишният състезател има две поредни загуби в октагона.

След боя Павлович бутна "Drago" в явен знак на разочарование.

Днес Сергей Павлович направи следното изявление:

"Това не беше моят ден, нищо не мина по план. Бях готов за всичко, но бях прекалено съсредоточен върху това да победя с нокаут и поех твърде много ненужни удари. Резултатът беше загуба по точки. Това беше много емоционално и тежко за мен, особено като знам, че не отговорих на очакванията ви. Благодаря на всички за подкрепата! Обещавам да се върна по-силен и по-мъдър..."

С победата Александър Волков спечели всичките си последни 4 двубоя в клетката.

"Не знам какво се случи, просто дойдох да кажа: "Благодаря ти за страхотния бой", а той Павлович се ядоса. Може би ме бутна заради всички закани преди боя."

Продължавайки "Drago" каза:

"Искам да кажа, че не смятам, че това беше хубаво от негова страна, предполагам, че ми е ядосан - не съм сигурен защо и бих искал да разбера защо, може би просто не е разбрал нещо, но това е негова вина, не моя."

В заключение Волков смята, че е било много нехарактерно за Сергей да се държи по начина, по който го направи:

"Честно казано, за първи път чувам Сергей да псува, защото той един вид ми каза - ами няма да повтарям какво каза - но всъщност за първи път го чувам злонамерено да използва ругатни в моя посока."

Гледахте ли UFC Саудитска Арабия? Какво мислите за размяната на реплики между двамата бивши приятели и партньори в тренировките?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес