Зареждане

Ян Гари за Пейдж: Той няма титла в Bellator, а си мисли, че ще спечели такава в UFC?

Ян Гари за Пейдж: Той няма титла в Bellator, а си мисли, че ще спечели такава в UFC?
Публикувано на: Юни 26, 2024 в 08:14 ч
Звездата на UFC Йън Мачадо Гари обеща да сложи край на шума около Майкъл "Venom" Пейдж, когато се срещнат на UFC 303.

Този уикенд Йън Ма`адо Гари ще се изправи срещу Майкъл Пейдж. Това се смята за една от най-интригуващите битки в картата на UFC 303, особено като се има предвид относителната им сила в стойка. Мачадо Гари е изгряваща звезда в полутежката категория, докато MVP направи истински фурор, откакто пристигна от Bellator.

Независимо какво мислите за двамата бойци, този двубой обещава да бъде много динамичен. За победителя има шанс наистина да се изкачи в ранглистата в преследване на шампионската титла.

В скорошно интервю Мачадо Гари говори откровено за това, което очаква да се случи в Лас Вегас.


 

Мачадо Гари изпраща съобщение на Пейдж

"Битката срещу "MVP" за мен е първият път в UFC, когато имам битка, в която се очаква да спечеля", каза Гари. "Хората очакват да изляза и да победа този човек. И хората му правят реклама. Хората казват: "Той е това! Той е направил онова!"

Той никога не е печелил титла в Bellator... Сега той идва в UFC, която е най-великата организация в битките, и си мисли, че ще влезе в тази дивизия и ще направи какво? Да спечели титла?

Той не можа да го направи в Bellator и си мисли, че ще го направи тук? Той няма да ме докосне и няма да докосне никого над мен в ранглистата", продължи Гари. "Това е краят на кариерата му. Аз съм с 11 години по-млад от него, по-бърз съм от него. По-красив съм от него. Аз съм по-техничен от него. Във всяко едно отношение ще го превъзхождам. Ще докажа, че тази игра има нива."

Кого подкрепяте в това събитие?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес