Зареждане

Треньорът на Анкалаев иска да бият Алекс Перейра в стойка

Треньорът на Анкалаев иска да бият Алекс Перейра в стойка
Публикувано на: Юни 25, 2024 в 08:00 ч
Сухраб Магомедов, треньор на руския UFC боец Магомед Анкалаев, изрази надежда, че UFC ще организира битка за титлата на спортиста с Алекс Перейра. Наскоро ръководителят на UFC Дейна Уайт каза, че Анкалаев ще получи двубой за шампионския пояс в полутежка категория. Самият Перейра не крие желанието си да се сблъска с дагестанеца.

Много хора вярват, че Магомед ще прегази Перейра, а това дразни "Poatan", който иска да ги опровергае. 32-годишният Анкалаев е втори в ранглистата на UFC в полутежка категория. Спортистът спечели 18 победи и претърпя 1 поражение по време на професионалната си ММА кариера.

Този уикенд Перейра се завръща, за да брани титлата срещу Иржи Прохазка. Анкалаев ще ги гледа, защото иска да срещне победителя:

„Още не са ни казали нищо. Трябва да изчакаме битката между Алекс Перейра и Иржи Прохазка. Ще бъдем готови за всеки противник, но лично аз бих искал да видя Магомед в битка с Перейра. Алекс е много техничен и силен боец. Искам Анкалаев да го победи в стойка.

С Прохазка също ще е интересно. Той е мощен човек, но има проблеми с техниката. Мисля, че Магомед може лесно да го въведе в клинч и да го смаже там, а ако нещата не се получат, бързо ще го удушим.“, каза Сухраб Магомедов

Може ли Анкалаев да бие Перейра ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес