Зареждане

Хамзат Чимаев планира завръщане през октомври на UFC 308 в Абу Даби

Хамзат Чимаев планира завръщане през октомври на UFC 308 в Абу Даби
Публикувано на: Юни 26, 2024 в 08:22 ч
Според информация от неговия екип звездата на UFC Хамзат Чимаев планира да се завърне в клетката през октомври.

Както е известно, Хамзат Чимаев трябваше да се завърне в октагона миналия уикенд на UFC Саудитска Арабия. Той трябваше да се изправи срещу Робърт Уитакър в главното събитие. За съжаление, поради заболяване Чимаев не успя да се състезава, като в битката се включи Икрам Алискеров, който загуби от австралиеца.

За "Borz" това последно заболяване предизвика доста притеснения. Мнозина отбелязаха колко пъти Хамзат е бил принуден да се оттегли от битки заради подобни неща. Разбира се, това може да е просто нещо, което той трябва да преодолее, но в същата степен може да се окаже проблем, който да го държи извън строя дори по-дълго, отколкото UFC са очаквали.

Според скорошно изявление на собствения му екип, Чимаев иска да се завърне през октомври - но това далеч не е сигурно.

 

Завръщането на Чимаев

Последното изречение е най-ключовото от всички. Има толкова много неща, които не знаем за въпросното заболяване, и това ще продължи да подхранва много спекулации. В края на краищата обаче това не засяга никого освен Хамзат Чимаев и близките му. Ние просто се надяваме да го видим да се върне към това, което умее най-добре, по-скоро рано, отколкото късно.

Какво според вас е близкото бъдеще на Хамзат Чимаев? Смятате ли, че той има добри шансове да стане шампион на UFC? 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес