Зареждане

Илия Топурия вече не иска да се бие с Конър Макгрегър

Илия Топурия вече не иска да се бие с Конър Макгрегър
Публикувано на: Септември 28, 2024 в 02:00 ч
Настоящият носител на титлата в категория перо на UFC (до 66 кг), испано-грузинецът Илия Топурия, каза, че няма да се бие с Конър Макгрегър. В последните години 'Матадора' не спираше да говори за ирландеца и как битката им ще е огромна.

В началото на годината Топурия нокаутира Александър Волкановски и го свали от трона в категория перо. Сега той се готви за защита на титлата в края на октомври срещу Макс Холоуей. Илия вярва, че ще нокаутира Холоуей, защото го превъзхождал във всичко.

Топурия вече не мечтае за битка с Макгрегър, защото той вече не е същият Конър, който вълнуваше ММА обществото.

„Не бих искал да се бия с Конър Макгрегър. Искам да кажа, че битката с Конър може да бъде опция за мен. Но ако ми предложат да се бия с него сега, той ще получи отказ. Причината е, че имам по-значими двубои. Знам, че той вече не е същият човек, който беше. Това вече не е същият Макгрегър, който раздвижи масите.

Бях вдъхновен от Конър, възхищавах му се, когато бях по-млад. Но всичко това изчезна, защото Конър предаде ценностите, които го доведоха до върха. Загубихме идол.“, каза Топурия, цитиран от Bloody Elbow.

Ясно е, че Топурия говори, за да привлича внимание. Макгрегър трудно би приел битка срещу него.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес