Зареждане

Бившата на Бивол разкри всичките му слабости, за да помогне на Бетербиев

Бившата на Бивол разкри всичките му слабости, за да помогне на Бетербиев
Публикувано на: Септември 28, 2024 в 02:00 ч
Бившата съпруга на световния шампион на WBA в полутежка категория Дмитрий Бивол, Екатерина, разказа на носителя на титлите на WBC, IBF и WBO в тази дивизия Артур Бетербиев за всички контузии на Дмитрий, които са го съпътствали през цялата му кариера.

Вече повече от 1 година Катя е обявила война на Дмитрий, защото не плащал издръжка на децата им. Двамата се разведоха в началото на 2023 година и оттогава тя не спира да претендира за пари. Наскоро Екатерина призова Бивол да й даде 33 % от хонорара си в битката с Артур Бетербиев.

Двамата ще се боксират на 12 октомври в Саудитска Арабия. Битката им ще бъде за безспорната титла в полутежка категория, а двамата ще получат сериозни пари от арабите. Бивол не отразява Катя, която започва да му прави все повече и повече мръсни неща.

„Искам да ви кажа всичко, което знам. Той има стрес фрактура на прешлен на гърба. Двете му ръце са оперирани повече от веднъж. Има много болки в коленете, а лявото му ухо постоянно се подуваше. 

То беше счупено много пъти и много пъти се натрупваше течност в окото му. Понякога не виждаше добре. Но основното е, че е страхливец! Имаме нужда от твоята победа, Артур.“, написа Екатерина в лично съобщение до Бетербиев в социалните мрежи.

Права ли е да го разобличава така ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес