Зареждане

Чатри Ситйодтонг: Анатолий Малихин лесно ще бие Джон Джоунс и Франсис Нгану

Чатри Ситйодтонг: Анатолий Малихин лесно ще бие Джон Джоунс и Франсис Нгану
Публикувано на: Септември 27, 2024 в 12:00 ч
Главният изпълнителен директор на ONE FC Чатри Ситйодтонг привлече вниманието на феновете, след като каза, че Анатолий Малихин лесно ще бие Джон Джоунс и Франсис Нгану. 

Коментарите на Ситйодтонг дойдоха по време на неотдавнашна виртуална пресконференция, на която той възхвали добродетелите на собствения си шампион в тежка категория, Анатолий Малихин.
Малихин, 36-годишният руски боец, в момента държи впечатляващите 3 титли в 3 различни категории. Той е шампион в тежка, полутежка и средна категория на ONE.

С безупречен професионален рекорд от 14-0 и 100% победи с приключване, Малихин бързо се превърна в една от най-доминиращите сили в спорта. Чатри не пестеше суперлативи, когато обсъждаше потенциални мачове между Малихин и бойци като Нгану и Джоунс. Ето какво каза главата на ONE:

Анатолий е най-добрият състезател в тежка категория на планетата. Той има много силна игра на земята и сериозна история в борбата. Анатолий лесно ще пренесе Нгану на земята, където ще го победи много бързо. Джон Джоунс би бил по-трудна битка, но Малихин е по-бърз от Джоунс. Джон е по-дълъг, но Анатолий има по-добра борба и повече сила на нокаут с един удар. 

Това би било много забавна битка. Джоунс казва, че ще се оттегли след тази битка срещу Стипе Миочич, така че е в края на кариерата си. Анатолий едва сега започва. Той е много свеж. Довърши всички опоненти пред себе си. Той би победил Джоунс и Нгану доста лесно.”, каза Ситйодтонг.

В момента Малихин се подготвя за защита на титлата в тежка категория срещу сенегалския борец Умар “Reug Reug” Кейн. Битката им ще се случи на събитието ONE 169, насрочено за 8 ноември в Атланта, Джорджия. Може ли Малихин да бие Нгану и Джоунс ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес