Зареждане

Бивол: Цял живот се боксирам! Вярвам, че мога да бия Бетербиев

Бивол: Цял живот се боксирам! Вярвам, че мога да бия Бетербиев
Публикувано на: Септември 28, 2024 в 02:00 ч
33-годишният световен шампион на WBA в полутежка категория руснакът Дмитрий Бивол отговори на въпроса защо смята, че може да победи своя сънародник Артур Бетербиев. Двубоят между двамата руснаци е насрочен за 12 октомври в Рияд (Саудитска Арабия).

Битката им е за безспорната титла в полутежка категория. Клауза за задължителен реванш няма в срещата им. Дмитрий Бивол (22-0-0, 11 KO) е настоящият шампион на WBA Super и IBO в полутежка категория.

33-годишният боксьор има само победи, а в кариерата си е печелил срещу Саул Алварес, Жилберто Рамирес и Линдън Артър. Той не смята, че е по-бърз от Бетербиев, но се боксира цял живот и вярва в победата си.

"Защо вярвам в победата ? Защото се боксирам откакто се помня. Трябва да бъда най-добрата версия на себе си и мога да го направя. Побеждавал съм много хора преди, той също е човек. Всички сме хора. Мога да направя това. Ще видим на ринга какво ще направя, но вярвам, че мога да спечеля. 

Не мога да кажа, че имам по-добра скорост, движение или нещо друго от Бетербиев. Аз съм боец, който има сила, скорост, техника и IQ на бокса. Понякога мога да използвам повече скорост, движение или нещо друго. Така се описвам.", каза Бивол.

Кой от двамата ще стане безспорен шампион ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес