Зареждане

Бившата на Дмитрий Бивол: Проклинам го! Ще подкрепям Артур Бетербиев

Бившата на Дмитрий Бивол: Проклинам го! Ще подкрепям Артур Бетербиев
Публикувано на: Септември 24, 2024 в 18:00 ч
Екатерина Бивол, която е бивша съпруга на световния шампион по бокс в полутежка категория според WBA и IBO Дмитрий Бивол, отговори кого ще подкрепя в предстоящата битка между бившия й съпруг и световния шампион по бокс в полутежка категория според WBC, IBF, WBO Артур Бетербиев.

Вижте още - Бившата на Дмитрий Бивол: Аз го създадох и ще го унищожа​​​

Двамата ще се бият за безспорната титла през октомври в Саудитска Арабия. Преди няколко седмици Екатерина призова Бетербиев да се оттегли от битката. Тя иска Бивол да й даде 33 % от своя хонорар от тази среща. Екатерина не е доволна на 1000 долара, които Бетербиев й дава, за да гледа двете им деца.

Миналата година стана ясно, че двойката се е развела, а оттогава Катя не спира да обижда боксьора. Тя го обвини в домашно насилие и разкри, че той продавал наркотици в младините си. Сега Екатерина сподели, че винаги ще се бори против него и в предстоящата му битка се надява да загуби.

„Ще подкрепям Артур Бетербиев. Знам, че Бивол може да спечели. Преди обичах бащата на децата си, но когато той напълно обърна гръб на децата ми, го проклинах. И Бог ще ми прости, няма да лъжа. Сега винаги ще се боря срещу него.“, написа Екатерина на страницата си в социалните мрежи.

Ще успее ли Бетербиев да победи Бивол ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес