Зареждане

Конър Макгрегър отново ни показа, че е страхотен шоумен

Конър Макгрегър отново ни показа, че е страхотен шоумен
Публикувано на: Май 1, 2023 в 14:00 ч
Конър Макгрегър не е стъпвал в октагона вече почти две години.

Но дори и така, той остава един от най-известните UFC бойци, който е постоянно в светлината на прожекторите. Ирландецът продължава да тренира отбора си в шоуто The Ultimate Fighter и трябва да се бие с Майкъл Чандлър през есента.

Освен това "The Notoriouis" продължава постоянно да получава предизвикателства да се бие по правилата на бокса. А сега Макгрегър направо шокира феновете си. В нощта на 29 срещу 30 април се проведе събитието BKFC 41, където бойците се биха с голи юмруци.

Бившият шампион на UFC Люк Рокхолд и Майк Пери се биха в главното събитие на вечерта. Битката им беше брутална, а Пери я спечели във втория рунд, след като счупи зъбите на Рокхолд и го накара да се откаже.

Майк отпразнува заслужената си победа, след което призова Макгрегър да влезе при него. Бившият двоен шампион на UFC влезе с колан на организацията BKFC на рамо. Естествено, Конър няма титла, но за пореден път не си отказа удоволствието да се покаже пред публиката.Макгрегър първо поздрави Пери за победата, а след това влезе в словесна престрелка с него. И дори каза, че в бъдеще може да се пробва в битките с голи ръце. За да подкрепи тези думи с дела, той дори имаше импровизирана среща с Майк лице в лице.

По време на заставането лице в лице, бойците си разменяха „любезности”, а атмосферата беше нажежена до краен предел. Но не се стигна до спречкване.

Конър е идеалният шоумен. Но с огромното си състояние, Макгрегър вече няма да иска да го удрят в лицето. Той е напълно доволен от възможността да участва в различни медийни дейности, което му носи постоянно появяване в информационното пространство.

Сега обаче говорим за битките с голи ръце. Ирландецът определено няма да отиде на това. Той видя със собствените си очи какво направи Пери с Рокхолд. В резултат на битката Люк имаше няколко избити зъби и разкъсана устна.

След това Конър определено няма да влезе в BKFC и няма да се съгласи на дуел с Пери. Но ирландската звезда ще продължи да говори и ще нагнети атмосферата до самия край. Всичко това е в кръвта на живата легенда. За това той е обичан по цялата планета.

0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес