Зареждане

Боб Аръм: Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър са приключени за бокса

Боб Аръм: Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър са приключени за бокса
Публикувано на: Септември 28, 2024 в 02:00 ч
Промоутърът на Top Rank Боб Аръм говори с Fight Hub TV и сподели мнението си относно битката между Антъни Джошуа и Даниел Дюбоа. По-рано този месец Дюбоа нокаутира Джошуа пред близо 100 000 души на стадион Уембли в Лондон.

Появиха се мнения, че е време Джошуа да приключи с бокса. Антъни обаче не планира да го прави и сподели, че има още какво да даде на тази игра. Еди Хърн каза, че имало клауза за реванш с Дюбоа, която ще бъде активирана. 

Аръм го опроверга и каза, че това не било вярно. Боб е на мнение, че Джошуа и Дионтей Уайлдър вече са приключени за бокса.

"Такива бяха битките в тежка категория преди. Двама излизат, удрят се един друг и единият нокаутира другия. Искам да кажа, това е вълнуващо. Няма реванш. Това са глупостите на Еди Хърн. 

Нямаше клауза за реванш. Дюбоа подписа сделка за два двубоя със саудитците и наистина мисля, че най-добрата битка за Дюбоа е да се бие с победителя от Фюри и Усик. 

Това е нещото, което той ще направи. Просто мисля, че Ей Джей е преминал през много войни и мисля, че всичко приключи за него, както и за Уайлдър. Може би ще могат да се бият помежду си. Това би било добра битка.", каза Аръм.

Приключи ли Джошуа ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес