Зареждане

Конър Макгрегър ще се бие 2 пъти през 2025 г., за да стане свободен агент

Конър Макгрегър ще се бие 2 пъти през 2025 г., за да стане свободен агент
Публикувано на: Септември 23, 2024 в 02:00 ч
Бившият шампион на UFC в лека (до 70 кг) и категория перо (до 66 кг) Конър Макгрегър каза с кого би искал да се бие в следващата си битка.

Ирландската звезда се надяваше на битка с Майкъл Чандлър, но за съжаление тя пропадна. 'Железния' изгуби търпение към ирландеца и избра да направи реванш с Чарлз Оливейра през ноември. Така завръщането на Макгрегър за декември се отложи и щяло да се случи през 2025 година.

"The Notorious" има още 2 битки от своя договор с UFC и се надява да ги осъществи през 2025 година. Конър иска да стане свободен агент, за да види кой ще му предложи най-изгодната оферта. Ето какво каза ирландеца пред Ариел Хелуани в Лондон:

"Ще ще завърна през 2025 година. Все още не знам точно по кое време. Моята работа е да съм в залата, за да съм на 100 % готов. Само върху това се фокусирам. Трябва да се бия 2 пъти през 2025 година, за да стана свободен агент. Не знам какво ще стане, след като съм свободен агент. 

Аз съм боецът, който в момента продава най-много платени гледания. Не знам кой ще ми бъде опонент. Това няма значение. Ще се бия с всеки. Иска ми се да беше Майкъл Чандлър. Пожелавам му късмет в битката с Чарлз Оливейра. Ще видим как ще се развият нещата.", каза Макгрегър пред Ариел Хелуани.

Ще видим ли Макгрегър през 2025 година ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес