Зареждане

Фарес Зиам с тежък нокаут над Мат Фревола в Париж

Фарес Зиам с тежък нокаут над Мат Фревола в Париж
Публикувано на: Септември 28, 2024 в 22:45 ч
Фарес Зиам се завърна в клетката на UFC с тежък нокаут над Мат Фревола.

Двамата се изправиха един срещу друг в първата битка от главната карта на събитието UFC on ESPN+ 101, което се провежда в Париж, Франция. Битката в лека категория приключи след нокаут в 3-тия рунд. Зиам вкара коляно на Фревола, който се сгромоляса на земята като отсечено дърво.

Така битката приключи в 3-тата минута на последния рунд. В първия рунд Мат успя да събори Зиам на земята и го заключи с гилотина, но Фарес успя да оцелее. Зиам загуби първата половина на рунда, след което се завърна силно. Той успя да нарани Фревола, който някак си оцеля.

Зиам беше близо до нокаута и вероятно спечели рунда. Във втория рунд Фарес диктува развоя на битката и събори Фревола, след което опита да го събмитне, но не успя. Зиам доминира в рунда и го спечели. В третия рунд Зиам събори Фревола, който се изправи.

Последваха още събаряния, което явно измори Мат. Фревола успя да се изправи и двамата бяха в клинч до мрежата. Мат се обърна към Зиам, който го посрещна с коляно и му спря тока. С тази победа Фарес записа 4-ти пореден успех. Фревола от своя страна губи за 2-ри пореден път с тежък нокаут.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес