Зареждане

Ренато Мойкано обезобрази Беноа Сен Дени и победи с нокаут

Ренато Мойкано обезобрази Беноа Сен Дени и победи с нокаут
Публикувано на: Септември 29, 2024 в 01:24 ч
Ренато Мойкано победи Беноа Сен Дени.

Двамата оглавиха събитието UFC on ESPN+ 101, което се проведе в Париж, Франция. Битката им беше в лека категория и приключи след края на втория рунд. Мойкано обезобрази Сен Дени, който беше със затворено дясно око и полузатворено ляво.

По време на почивката след втория рунд лекар влезе в клетката, за да го прегледа. Съвсем очаквано Сен Дени не виждаше с дясното око, а лекаря уведоми рефера Марк Годард. Липсата на зрение от страна на Сен Дени принуди Марк да сложи край на битката.

Така Мойкано спечели с технически нокаут след втория рунд. В първия рунд видяхме размени на лоу кикове, след което Ренато събори Сен Дени на земята. Беноа опита да се изправи, но не успя и си даде гърба. Ренато започна да му вкарва серия от тежки лакти.

Сен Дени пак опита да се изправи, но Мойкано го събори и пак му взе гърба. Тежък граунд енд паунд от бразилеца и лицето на Сен Дени е обезобразено и в кръв. Мечтано начало за бразилеца и кошмар за френската звезда. Очите на Сен Дени са сериозно подути.

Във втория рунд Сен Дени се би смело, въпреки че трудно виждаше. Той успя да спре опитите за събаряне от Мойкано. Двамата разменяха единични удари и се дебнеха. Беноа имаше с няколко удара повече от бразилеца, но с тези отекли очи нещата не изглеждаха добре за него.

Очаквано лекар влезе в клетката на почивката и сложи край на срещата. Победата с технически нокаут е 4-та поредна за Мойкано в UFC и 3-та поредна през 2024 година. Сен Дени навлезе в серия от 2 поредни загуби.

В интервюто след битката Мойкано се изказа критично за демокрацията и изкрещя - 'Майната му на Макрон'. Той сподели, че иска лесни битки и спомена имената на Дан Хукър и Пади Пимблет.










Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес