Зареждане

Насурдин Имавов надигра Брендън Алън и го би с решение

Насурдин Имавов надигра Брендън Алън и го би с решение
Публикувано на: Септември 29, 2024 в 00:50 ч
Насурдин Имавов победи Брендън Алън.

Двамата споделиха клетката в подглавната битка на събитието UFC on ESPN+ 101, което се провежда в Париж, Франция. Битката между двамата беше в средна категория на организацията. Имавов надигра Алън и спечели победата с решение на съдиите - (29–28, 29–28, 29–28).

В първия рунд Алън доминира и записа близо 4 минути контрол. Той успя да свали Имавов на земята и го контролираше. Алън просто лежеше върху Имавов и почти не му вкара удари. Това принуди Хърб Дийн да го предупреди, че е неактивен. Алън имаше контрол, но не направи нищо значително.

Във втория рунд Имавов си взе поука и се представи много по-добре. Имавов бръкна в окото на Алън още в началото и битката беше прекъсната. Дийн поднови срещата и Алън опита събаряне, но не успя. Имавов се защити и двамата отидоха на земята.

Имавов позволи на Алън да се изправи и последва размяна, след която опит за събаряне от Алън. Имавов се защитава и хваща Алън за главата. Серия от леви крошета в полза на Насурдин. Размени на удари и опит за събаряне, който Имавов защити за пореден път.

Насурдин държи Алън на земята и го контролира. В края той опита да го събмитне с кимура, но Брендън се измъкна. В третия рунд Имавов вкара по-добрите удари и спря опитите за събаряния от Алън. Брендън нямаше идея в играта и двамата не спираха да влизат в клинча.

Имавов беше този, който направи повече и убеди съдиите в победата си - (29–28, 29–28, 29–28). Това е 3-та поредна победа за Имавов през 2024 година. Алън от своя страна се разделя със серия от 7 поредни победи.

След тази победа Имавов си пожела шанс за титлата.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес