Зареждане

Биография на Josh Koscheck

Биография на Josh Koscheck
Публикувано на: Юни 27, 2008 в 18:30 ч
Снимка: cagetoday.com

Josh Koscheck първоначално тренира свободна борба, а след това се ориентира към смесените бойни изкуства (MMA). В момента тренира в San Jose, California в American Kickboxing Academy. Негов мениджър е DeWayne Zinken. След включването му в UFC той си поставя за цел да стигне до края и да заслужи титла от турнира.

 

Koscheck е роден на 30 ноември, 1977 във Waynesburg, Pennsylvania. Още от дете той се занимава в различни спортове като американски футбол и борба. През 1997 като ученик той завършва седми в щатския турнир поо борба.

След като се дипломира той кандидаства в университетът Edinboro със стипендия за борба. През 2001-ва е национален шампион в NCAA дивизията. Koscheck се дипломира по специалността "Криминално правосъдие" същата година.

 

След като завършва той започва административна работа в Penn State University. Малко по-късно му предлагат да поеме треньорския пост на университетския отбор по борба Buffalo Bulls. Там той прави добра кариера и играе важна роля при победите на отбора.

 

След усилени тренировки дебютът му като MMA боец е през 2004-та, когато побеждава Luke Cummo и Cruz Chacon. След тези две срещи той е поканен да се състезава в UFC. При първия си двубой там той взима победа над Chris Leben, който след срещата споделя, че в играта на Koscheck липсвала техника и се фокусирала твърде много в борбата. Koscheck взима участие в риалити шоуто The Ultimate Fighter.

 

В момента живее във Fresno, California и когато не тренира обича да кара мотори и да развива собствената си марка за облекло.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес