Зареждане

Превъзбуден Конър изсипа люти закани към Илия Топурия

Превъзбуден Конър изсипа люти закани към Илия Топурия
Публикувано на: Септември 28, 2024 в 07:52 ч
По време на предаването на живо на Duelbits Конър Макгрегър, може би в нетрезво състояние, се нахвърли върху Илия Топурия.

В петък Макгрегър се включи на живо в „Кик“ и както се очакваше, цялото предаване беше зрелище. Според зрители някои пиян и надрусан, докато участваше в отговорите на феновете, Макгрегър обсъждаше всичко - от петте си най-големи козове в смесените бойни изкуства до плановете си да предизвика „жалкия“ шампион в полусредна категория Белал Мохамед. Той дори каза няколко думи за действащия носител на титлата в категория перо Илия Топурия.


„Как мислиш, че ще победиш Илия Абтура, Топтура?“ Макгрегър започна.

„Бих го хванал за гърдите и бих му ударил малкия нос. Малък дръндьо е той. Аз съм в Марбея за „BKFC“,тук е истината. Малък глупак, ще ти строша главата. Я малък късокрак кърлеж, ще ти счупя челюстта ако те видя, аз съм в Марбея, Испания, на 12 октомври за „BKFC“. Виж какво ще стане, виж какво ще стане, когато се сблъскаш с мен“.

Може би Бен Аскрен е имал нещо предвид с неотдавнашните си коментари за ирландската мегазвезда.

Конър Макгрегър „предаде ценностите“, които го направиха звезда

Със сигурност това не е първият път, в който Макгрегър прави пренебрежителни забележки за Топурия, макар че коментарите му идват по повод на изявлението на „El Matador“, че вече не се интересува от бой с него, защото Макгрегър е „предал ценностите“, които са го направили един от най-добрите.

„Вдъхновявал съм се от Конър. Възхищавах му се, когато бях малък. И, той го загуби, защото предаде ценностите, които го изведоха на върха. Загубихме един идол“, заяви Топурия в неотдавнашно интервю.

Тъй като Макгрегър се отправя към Marbella Arena следващия месец за дебюта на Bare Knuckle Fighting Championship в Испания DAZN, може би ще видим как Топурия ще пресече пътя си с „The Notorious“.

Топурия ще защитава за първи път титлата си в категория перо на 26 октомври, когато UFC се връща в Абу Даби за наситена бойна карта в Etihad Arena. Топурия ще се изправи срещу настоящия носител на титлата в категория BMF и бивш шампион Макс Холоуей.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес