Зареждане

Бен Аскрен за 'наркомана' Конър : Отдаден е на партита, а не на завръщане

Бен Аскрен за 'наркомана' Конър : Отдаден е на партита, а не на завръщане
Публикувано на: Септември 20, 2024 в 07:03 ч
Бен Аскрен е последният в дългия списък от бойци и критици, които спекулират, че бившият шампион на UFC в две категории Конър Макгрегър е очевидно зависим от наркотици, като твърди, че трябва да е ясно, че дъблинчанинът е твърде зает с "партита", за да се върне в октагона.

Макгрегър, бивш безспорен носител на титлата в лека категория и шампион в категория перо, все още не се е завърнал, откакто счупи лявата си пищялна и фибулна кост при загубата с ТКО в първия рунд с лекарско спиране от Дъстин Поарие преди три години в главното събитие на UFC 264.

Преди планираното завръщане през юни на UFC 303 по време на Международната бойна седмица, Макгрегър счупи пръст на същия крак, на който получи гореспоменатата контузия, и се оттегли от сблъсъка с Майкъл Чандлър в полусредна категория.

След като роденият в Мисури боец продължи и си планира завръщане в петрундов реванш с бившия шампион Чарлз Оливейра на UFC 309, Макгрегър остана без противник, докато се подготвя за завръщане.

Бен Аскрен твърди, че Конър Макгрегър се бори с пристрастяване

Според някогашния претендент за титлата в полусредна категория и бивш носител на титлите в ONE Championship и Bellator MMA Аскрен обаче ветеранът в контраатаката Конър Макгрегър се бори с проблеми, свързани със зависимостта, далеч от бойните спортове.

"За мен е съвсем очевидно, че Конър Макгрегър е наркоман", заяви Бен Аскрен в своя подкаст. "И е достатъчно богат, за да не оказва негативно влияние върху живота му. Всички един вид го оставят да прави това, което иска да прави, но този човек явно си ходи насам-натам и се забавлява, не може да се появи на тренировъчния лагер. И заради това, понеже не може да се появи на тренировъчния лагер, не може да се подготви за бой."


"Има видеоклипове, на които се вижда как той постоянно купонясва", обяснява Аскрен. "И слушайте, ако сте богат и известен и не убивате никого или нещо по-лошо, при което ще отидете в затвора, предполагам, добре, каквото и да правите. Живей си живота."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес