Зареждане

Майкъл Пейдж очаква да превърне Ян Мачадо Гари в борец на UFC 303: Той ще заспи

Майкъл Пейдж очаква да превърне Ян Мачадо Гари в борец на UFC 303: Той ще заспи
Публикувано на: Юни 26, 2024 в 08:11 ч
Майкъл Пейдж вярва, че Ян Мачадо Гари ще се превърне в борец на UFC 303.

Пейдж и Мачадо Гари ще открият основната карта на UFC 303 в интригуващ двубой в полусредна категория. И двамата са страйкъри на високо ниво, но Пейдж е уверен, че е много по-добрият в стойка и очаква Мачадо Гари да има трудности с атаките му.

"Той знае, че съм проблем, защото когато той започваше кариерата си, моето име вече беше наяве. Когато започна да нанасям удари и ритници, а той пропусне първия си удар, пропусне първия си ритник, всичко това ще се върне и ще го деморализира все повече и повече. MVP продължава да блести", заяви Пейдж в предаването UFC 303 Countdown.

С очакването Майкъл Пейдж да бъде по-добрият страйкър, той смята, че Ян Мачадо Гари ще се превърне в борец. Въпреки това Пейдж се съмнява, че Гари ще има голям успех в граплинга и смята, че в крайна сметка ще нокаутира ирландеца.

"Аз ще съм този, който ще нанесе всички удари, аз ще съм този, който ще го изненада, аз ще съм този, който ще го притиска. Ще го превърна в борец, който се бори, за да го лиша от най-доброто му предимство. Най-доброто му предимство не е никъде близо до моето. UFC 303, той ще изглежда зле, аз ще изглеждам страхотно, а той ще заспи. Аз ще му помогна с това, имам бутон за приспиване точно тук", каза Пейдж.

Ако Пейдж в крайна сметка постигне победа с нокаут над Гари, това ще бъде категорична и разгромна победа. Тя би могла също така да постави британеца близо до борбата за титлата в полусредна категория, въпреки че има само два двубоя в UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес