Зареждане

Масвидал упреква Конър, че никога не го е предизвиквал: Страх го е от мен

Масвидал упреква Конър, че никога не го е предизвиквал: Страх го е от мен
Публикувано на: Юни 26, 2024 в 08:18 ч
Хорхе Масвидал упрекна Конър Макгрегър, че не се интересува от идеята за суперсблъсък помежду им.

Както знаем, Хорхе Масвидал има боксов сблъсък с Нейт Диас на хоризонта. Той влага сърцето и душата си в изявата си в ринга, като в този процес се оттегля от смесените бойни изкуства.

Разбира се, никой всъщност не знае какво го очаква в бъдеще. Винаги има шанс бившият BMF шампион да се завърне в клетката и ако го направи, това ще бъде  доста добро завръщане.

Ако го направи, то един от хората, срещу които в крайна сметка би могъл да се изправи, е не кой да е, а Конър Макгрегър. В неотдавнашно интервю Масвидал отново обсъди тази възможност.


Масвидал преследва Макгрегър

"Той никога не е споменавал моето име", заяви Масвидал. "Никога не се е обръщал към мен, само за да каже някакви обиди или нещо подобно, но никога не се е обръщал за битка с мен или нещо подобно, защото е уплашен до смър

Ако не можем да го накараме да влезе в клетката с човек, който е убеден, че може да победи, какво, по дяволите, ще го накара да влезе в клетката с мен?

Той знае, че няма да го сваля. Няма да го задуша или да търся събмишън", каза Масвидал. "Ще го пребия на крак. От момента, в който удари гонгът, до края на мача, ще го бия в стойка. Той знае, че с Нейт Диас му сритаха задника в първия мач, а във втория според мен също загуби. Наистина не мога да понасям много Нейт Диас, но не можеш да омаловажиш постигнатото от него. Той срита задника на Конър в рундовете 3, 4, 5. Той преби Конър, а този човек не можеше да ми направи нищо. Дори когато Нейт ми нанесе удар, за мен това беше като ухапване от комар. Преминах през това нещо, дадох му малко жега и го повалих.

Мисля, че Конър анализира тези неща и си мисли: "Човече, този пич е толкова зъл, колкото изглежда и атлетичен, не искам да имам нищо общо с този човек. Той ще ме извади от играта по начина, по който аз не искам да бъда изваден."

Може ли това да се случи?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес