Зареждане

Робърт Уитакър нокаутира Икрам Алискеров за по-малко от 2 минути

Робърт Уитакър нокаутира Икрам Алискеров за по-малко от 2 минути
Публикувано на: Юни 23, 2024 в 00:26 ч
Робърт Уитакър нокаутира Икрам Алискеров в първия рунд.

Бившият шампион в средна категория показа, че все още е сила, с която да се съобразяват. "The Reaper" и Алискеров оглавиха събитието UFC on ABC 6, което се проведе в Рияд, Саудитска Арабия. Уитакър влезе като лек фаворит в битката и успя да се справи за 1 минута и 49 секунди. Уитакър разклати сериозно Икрам с тежко дясно кроше.

Икрам се разтанцува, а Уитакър надуши кръвта като акула и тръгна агресивно напред. Той му вкара комбинация, след което и хай кик. Алискеров падна, но веднага се изправи. Последва тежък десен ъперкът, който спря тока на Алискеров. Робърт му вкара още няколко попадения, за да принуди рефера да спре битката.

Така Уитакър спечели с нокаут за 1 минута и 49 секунди. Това е втора поредна победа за Уитакър, който през февруари победи Пауло Коста. Робърт сподели, че е готов да се бие с всеки и иска да е резерва на битката между Дрикус Дю Плесис и Израел Адесаня. Двамата ще се бият за титлата през август в Пърт, Австралия.

В миналото Уитакър загуби два пъти от Адесаня и 1 път от Дю Плесис. Алискеров от своя страна губи за първи път в UFC и се разделя със 7 поредни победи.Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес