Зареждане

Алекс Перейра: UFC ме изправят срещу Раунтри, защото искат да ви угодят

Алекс Перейра: UFC ме изправят срещу Раунтри, защото искат да ви угодят
Публикувано на: Август 25, 2024 в 12:00 ч
Алекс Перейра сподели, че бил изненадан, след като му предложили да се бие с Халил Раунтри.

Бразилският шампион ще брани титлата в полутежка категория на UFC 307, което ще се проведе в началото на октомври в Юта, САЩ. Всички бяха изненадани от тази битка, тъй като Раунтри е на 8-мо място в класирането. Перейра твърди, че настоявал за битка срещу Магомед Анкалаев, който заема второто място в класирането.

Магомед не искал да се бие с Перейра, защото явно предпочитал да се бие в Абу Даби, а не в САЩ. Така Халил получава този златен шанс, а Алекс вярва, че UFC го правят, за да угодят на феновете.

"Много хора ме питат за Магомед Анкалаев. Винаги съм искал да се бия с него. Казах това на организацията, но Анкалаев не искаше да се бие срещу мен. Не знам защо не искаше. Може би заради локацията. Той не е шампион. Магомед не може да избере нищо. Скоро ще се натъкна на него. И аз бях малко изненадан, когато предложиха Халил Раунтри. Честно казано мислех, че ще е Анкалаев. 

Мисля, че организацията вижда, че Раунтри е човек, който ще даде добра битка. Те правят всичко това за вас, хора. Правят го, за да ви угодят.  Класирането няма значение. Важна е работата, която е вършил. С мен също се случи така в началото. Не бях в класирането, но бързо ме вкараха. Сега го правят и с Раунтри. Правят го, защото мислят за вас, хора.", каза Перейра.

Ще успее ли Перейра да бие Раунтри ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес