Зареждане

Дарън Тил: Ще унищожа Дрикус дю Плеси и Израел Адесаня

Дарън Тил: Ще унищожа Дрикус дю Плеси и Израел Адесаня
Публикувано на: Август 25, 2024 в 02:00 ч
Дарън Тил вече не може да понася да е извън UFC и обяви, че ще се завърне в организацията.

Той вярва, че може да доминира в средна категория и се закани, че ще унищожи Дрикус дю Плеси и Израел Адесаня. „Горилата“ Тил се сбогува с UFC през зимата на 2022 година. По това време рекордът му включваше пет поражения в последните му шест битки и нямаше индикации, че нещо ще се промени.

Именно дю Плеси нанесе последната загуба на Тил в UFC. Това се случи през декември 2022 година в Лас Вегас, където Дрикус събмитна Тил. Дарън направи сравнително скорошен дебют на боксовия ринг, където постигна успех, след което даде да се разбере, че би искал да стане ловец на всички инфлуенсъри от типа на Джейк Пол. 

Но никой инфлуенсър не го искаше на ринга, така че Дарън реши да иска завръщане в UFC. Миналия уикенд имахме мач между дю Плеси и Адесаня, където първият спечели чрез събмишън в четвъртия рунд. Тил гледал този мач и виждайки представянето на двамата бойци го накара да заключи, че няма да има проблеми с нито един от тях.

"Ще унищожа дю Плеси и Адесаня. Връщам се в UFC. Имам недовършена работа с UFC. Няма да оставя това.", закани се Тил.

Тил печели само 1 от последните си 6 битки в UFC. Той няма победа от 2019 година насам, когато победи Келвин Гастелъм с разделно решение.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес