Зареждане

Владев докара феновете до инфаркт с невероятна победа в BRAVE 86

Владев докара феновете до инфаркт с невероятна победа в BRAVE 86
Публикувано на: Август 24, 2024 в 23:10 ч
Павел Владев записа поредната българска победа в BRAVE 86 в инфарктен двубой срещу германеца Кристиян Мах.

Владев започна леко неуверено, допускайки няколко удара от Мах, които ако бяха малко по-силни щяха да създадат голям проблем на българина. Към средата на първия рунд Владев отпусна ритниците си и започна да нанася удари, но разликата във височината между двамата бе доста голяма и в полза на германеца, което затрудни Владев да намери правилната дистанция известно време.



Мах успя да се качи на гърба на Владев, като го събори заключен с триъгълник на тялото и опитвайки се да го удуши, но не успя. Въпреки това "Върколака" бе в неизгодна позиция на земята. В последните секунди обаче Владев обърна битката, като зае доминираща позиция и започна да засипва Мах с мощен граунд енд паунд. Единствено крайния сигнал за рунда спаси германеца, който бе на път да се предаде.



Във втория рунд Мах отново отбеляза събаряне, заемайки фул маунт позиция, а след това взимайки и гърба, вкарвайки Владев в същата ситуация, каквато беше и в първия рунд. Владев обаче отново повтори обръщането на играта, показвайки невероятна воля за победа и заемайки от своя страна доминираща позиция и започвайки с граунд енд паунд.



Двамата продължаваха да разменят доминиращи позиции, изправяйки публиката на крака на всяка минута.

Секунди преди края на рунда Владев отново показа, че е способен на невъзможното - от крайно трудна позиция за него, той успя да се измъкне от удушаване и да засипе с брутален граунд енд паунд Мах, което принуди реферът да спре мача.

Всички резултати от BRAVE 86 може да видите тук, а пряко видео от залата може да видите в сторитата на MMA.BG в Instagram.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес