Зареждане

Франсис Нгану иска да се боксира с Дионтей Уайлдър

Франсис Нгану иска да се боксира с Дионтей Уайлдър
Публикувано на: Август 25, 2024 в 09:00 ч
Франсис Нгану може и да се завръща в ММА през октомври, но въпреки това не планира да спира с бокса. Бившият шампион на UFC изрази желанието си да излезе на ринга и да се изправи срещу бившия шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър, твърдейки, че американецът няма шанс срещу него в MMA битка.

В последната година Уайлдър също говореше за битка с Нгану, като каза, че е готов както за бокса, така и за ММА. Франсис влиза в клетката на PFL през октомври, за да се бие с Ренан Ферейра. След тази битка вероятно ще го видим на боксовия ринг. Франсис вече направи две боксови битки, които загуби от Тайсън Фюри и Антъни Джошуа.

Сега той се е насочил към Уайлдър, който е едно от най-големите имена в бокса, въпреки че не се представя убедително в последните си битки.

"Много бих искал тази битка. Искам да е чист бокс. Не се заблуждавайте, че той има шанс срещу мен в ММА. Двамата имаме шанс за победата по правилата на бокса. Няма лесни битки, но в ММА ще го победя. Дионтей Уайлдър е страхотен боксьор, но вярвам, че имам инструментите да го победя на боксовия ринг. Мисля, че ще бъде добър мач.", каза Нгану.

Все още не е ясно дали Уайлдър ще продължи да се боксира след последната си загуба. Кой би победил в боксов мач между Уайлдър и Нгану ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес