Зареждане

Антъни Джошуа и Даниел Дюбоа напълно разпродадоха Уембли

Антъни Джошуа и Даниел Дюбоа напълно разпродадоха Уембли
Публикувано на: Август 25, 2024 в 02:00 ч
Антъни Джошуа и Даниел Дюбоа напълно разпродадоха стадион Уембли. Феновете буквално се стичат на дългоочакваната битка за световната титла на IBF в тежка категория на 21 септември.

Събитието обещава да бъде една от най-големите боксови вечери за годината. С впечатляваща подкрепа и изпълнение на поп звездата Лиъм Галахър, не е изненада, че всички билети за обикновен вход бяха разпродадени бързо. Антъни Джошуа не е непознат за разпродадения стадион Уембли.

В миналото Джошуа се би там за легендарната си победа над Владимир Кличко и по-късно срещу Александър Поветкин. Битката на 21 септември бележи първото завръщане на Джошуа на Уембли като претендент за световната титла. Даниел Дюбоа, който преди това държеше временната титла на IBF, беше повишен в безспорен шампион, когато Александър Усик освободи титлата.

За Дюбоа тази битка е най-добрата възможност да се докаже на най-високо ниво срещу едно от най-големите имена в британския спорт. Даниел Дюбоа е решен да остави своя отпечатък в бокса в тежка категория.

 „Моята цел е да бъда най-добрият, да се бия с най-добрите и да победя най-добрите. Ей Джей беше кралят от дълго време и всички знаем това, така че през нощта аз трябва да бъда кралеубиец. Това е моята цел и това е мисията, която трябва да изпълня. Подобрих се всестранно като боец и атлет. Наистина съм готов и съм готов да се бия.”, каза Дюбоа.

Антъни Джошуа е наясно с предизвикателството, което го очаква.

„Не съм наивен, познавам играта. Всички сме в дивата природа. Ние сме глутница лъвове и ловци. Дюбоа е в мислите ми от известно време. Целта е просто да направим успешен тренировъчен лагер и след това да се представим във вечерта на битката.”, каза Джошуа.

Кой от двамата ще си тръгне с титлата ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес