Зареждане

UFC не позволяват на Шон О'Мали да носи розови шорти в UFC 306

UFC не позволяват на Шон О'Мали да носи розови шорти в UFC 306
Публикувано на: Август 25, 2024 в 18:00 ч
Шампионът на UFC в категория петел Шон О'Мали се оплака, че промоцията му е отнела възможността да облече емблематичните си розови шорти за предстоящата си защита на титлата срещу Мераб Двалишвили. Двамата ще се срещнат в главната битка на събитието UFC 306, което ще се проведе в средата на септември в Лас Вегас.

Говорейки пред The Schmo в интервю, О'Мали, който е известен с безупречния си моден усет, изрази разочарованието си, че не може да демонстрира характерния си външен вид.

„Те (UFC) не ми позволиха да нося розовите шорти. Дадоха ми една опция и тя беше черно и златно. Не се сърдя за това. Харесам розовото, но то просто ще направи розовото много по-вълнуващо следващия път, когато ги нося.“, каза Шон.

Розовите шорти на О'Мали се превърнаха в символ на неговата уникална индивидуалност и стил, а феновете очакваха тези нюанси, когато той влезе в клетката. Промоцията обаче е избрала да отмени предпочитанията му, задължавайки шампиона да носи по-традиционното черно и златно облекло, подходящо за носител на титлата.

Мачът O'Мали - Двалишвили, планиран да се проведе на Деня на независимостта на Мексико, се рекламира като потенциално „най-великото спортно събитие на живо на всички времена“. Галавечерта ще бъде дебют на UFC уникалната 'Сфера' в Лас Вегас.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес