Зареждане

Табата Ричи надигра Анджела Хил я победи с решение

Табата Ричи надигра Анджела Хил я победи с решение
Публикувано на: Август 25, 2024 в 07:21 ч
Табата Ричи успя да грабне победата в битката с Анджела Хил.

Двете жени се срещнаха в подглавната битка на събитието UFC Vegas 96, което се провежда в института на UFC в Лас Вегас. Битката беше част от категория сламка на организацията. Ричи и Хил прекараха в клетката и 3-те предвидени рунда, след което съдиите отсъдиха за бразилката - (29–28, 29–28, 29–28).

В първия рунд срещата се проведе изцяло в стойка. Ричи не спираше да пресира и да скъсява дистанцията, след което влизаше в клинча. Тя успяваше да контролира Хил до мрежата и да записва ценно време контрол. Табата беше по-активна в рунда и имаше предимство в отбелязаните удари. Във втория рунд Табата успя да събори Хил, но след това двете се изправиха на крака.

Хил и Ричи не спираха да разменят удари, като Анджела вкара тежки крошета в края. Американката имаше малко повече отбелязани удари, а в края на рунда Ричи пак я събори на земята. В последните секунди двете се изправиха и започнаха размята, но сирената прозвуча за край на рунда. В третия рунд двете си размениха по едно събаряне.

Ричи заложи на стратегията от първия рунд и търсеше клинча. Тя контролираше Хил на мрежата и така битката стигна до решение. Съдиите отсъдиха единодушно за Ричи - (29–28, 29–28, 29–28). С тази победа Табата навлезе в серия от 2 поредни победи. Хил се разделя със серия от 2 поредни победи.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес