Зареждане

Чеъл Сонен очаква Халил Раунтри да прегази Алекс Перейра

Чеъл Сонен очаква Халил Раунтри да прегази Алекс Перейра
Публикувано на: Август 25, 2024 в 14:00 ч
Чеъл Сонен предвижда изненадата на годината в битката между Халил Раунтри и Алекс Перейра.

ММА обществото беше изненадано, след като Дейна Уайт обяви битката помежду им. Тя ще оглави събитието UFC 307, което ще се проведе на 5-ти октомври в Юта, САЩ. Халил залага на кикбокс в срещите си, а Перейра е ненадминат в кикбокса. Съвсем очаквано малцина дават шанс на Раунтри. Сонен се отличава от тълпата и вярва, че Халил ще прегази Перейра в клетката.

Сонен вярва, че Халил е кошмарна битка за Перейра и ще го детронира от трона в полутежка категория.

„Първо, позволете ми да ви дам горещия момент от деня. Халил Раунтри ще прегази Перейра. Това е най-лошият мач за Перейра, за който мога да се сетя. Раунтри идва от битки на малки галавечери и успя да спечели 5 поредни победи над корави бойци. Една от тях дойде срещу Антъни Смит. Не можем просто да пренебрегнем Халил. Не знам колко познавате Халил, но той се справя най-добре тогава, когато е атакуван от кикбоксьор. 

Раунтри няма да те събаря или да залага на граплинг. Той играе на контра и обича първи да поема ударите. Халил заслужава тази битка и ще я спечели. Алекс ще се бие с Раунтри, който е номер 8 и ще бъде огромен фаворит срещу него. Когато попаднете в мач, който е по-труден, отколкото сте предполагали, че ще бъде, тогава имате големи проблеми. 

Раунтри е грешният мач за Перейра. Всички тези страховити удари с ръце и крака, които Перейра прави, точно там Раунтри върши най-добрата си работа. Това е огромно бедствие за всеки, който смята, че UFC се опитват да защитят Алекс. Ако се опитват да защитят Алекс, някой просто е направил голяма грешка.“, каза Сонен в Good Guy/Bad Guy.

Кой кого ще прегази в Юта ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес