Зареждане

Джо Роугън иска да види Перейра - дю Плеси в полутежка категория

Джо Роугън иска да види Перейра - дю Плеси в полутежка категория
Публикувано на: Август 24, 2024 в 20:00 ч
Джо Роугън, коментатор на UFC, е ентусиазиран от евентуална битка между Дрикус дю Плеси и Алекс Перейра в полутежка категория.

Той обаче се чуди как Дрикус ще се справи със силата на удара на бразилеца. Преди седмица Дрикус се изправи срещу Израел Адесаня и спечели битката чрез събмишън. Така той защити пояса в средна категория за първи път и остана непобеден в UFC.

Победата на дю Плеси привлече вниманието на Перейра, който написа, че се връща в средна категория. Дрикус настоя, че ще се бие с бразилеца, но иска шанс за неговата титла в горната дивизия. Роугън е развълнуван от тази битка и сподели, че ще е лудост.

"Той определено може да отиде в полутежка категория. Не бихте ли искали да го видите там ? Дрикус определено може да понася удари, но ще може ли да поема удари от Перейра ? Ще успее ли да издържи на силата на ударите в полутежка категория ? Алекс в полутежка категория приспива всеки опонент, който удари. 

Въпреки това, ако дю Плеси отиде в полутежка категория и се бие с Алекс, това би било невероятно. Бих летял до Луната, за да коментирам този двубой. Искам да видя тази битка. Това би било лудост.", каза Роугън.

Кой би победил в такава битка ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес