Зареждане

Mousasi научил безценен урок от двубоя с Jardine

Mousasi научил безценен урок от двубоя с Jardine
Публикувано на: Септември 20, 2011 в 18:14 ч

Gegard Mousasi е научил много важен урок при двубоя му през Април срещу Keith Jardine с когото завършиха наравно и приложи наученото при победата на Hiroshi Izumi през юли.

"Просто играех MMA," каза Mousasi за стратегията си срещу Izumi. "Не бях там само за да се опитам да го нокаутирам с всеки удар. Мисля че се представих много по-добре, защото не търсех нокаута. Просто се стремях да спечеля двубоя."

Mousasi отказа Izumi след серия удари в 3:29 на първия рунд при срещата им в DREAM: Fight for Japan. Двубоят му с Jardine, който се проведе в Strikeforce: Diaz vs Daley, приключи с разочароващото равенство.

"С Jardine бях прекалено агресивен, много се бях концентрирал върху боя и това да го нараня. Разбирам, че това не винаги е правилният път за победа, защото победата се постига и с хвърляния, отбелязване на точки и т.н. Мисля че трябва да се бия по-умно. Това е разликата и това разбрах от онзи двубой."

Но все още равенството е заседнало в съзнанието му.

"Определено мисля още за този двубой, защото ако го бях спечелил, можех да получа двубой за титлата. Но за съжаление стана равенство и сега трябва да изчакам следващия си двубой за да се разбере дали ще се бия след това за титлата."

gegard mousasi strikeforce mma

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес