Зареждане

Синът на Андерсън Силва отнесе брутален нокаут в Misfits Boxing

Синът на Андерсън Силва отнесе брутален нокаут в Misfits Boxing
Публикувано на: Септември 1, 2024 в 18:00 ч
Синът на Андерсън Силва - Габриел Силва - бе жестоко повален по пътя към поражение в третия рунд в Дъблин в събота вечер.

Антъни Тейлър, бившият ММА боец на Bellator и известен спаринг партньор на Джейк Пол, защитаваше титлата си в Misfits Boxing срещу Силва, който преди това беше спечелил два мача в промоцията. Роденият в Калифорния Тейлър се беше бил само три седмици преди това, нокаутирайки аса на карате Самюел Ериксон.

Силва се закани на Тейлър в навечерието на битката заради слуховете в интернет относно сексуалността на съперника му, но не успя да подкрепи думите си на ринга вечерта. Сега Тейлър се насочва към потенциален двубой по-късно тази година с бившия претендент за титлата на UFC Дарън Тил.

Синът на Андерсън Силва е брутално спрян в боксов мач на Misfits


След като нокаутира коментатора Бен „The Bane“ Дейвис в дебюта си през септември миналата година, а след това спечели спорно решение над звездата от Tik Tok О Джей Роуз, Габриел Силва получи шанс за титлата на Антъни Тейлър в Misfits Boxing по-рано тази година.

Поради спор за теглото обаче двубоят беше отменен, като вместо това Тейлър се изправи срещу боксьора от YouTube KSI. Този двубой беше отменен, когато британецът получи контузия и вместо това американецът се би два пъти в рамките на три седмици срещу Ериксон и след това срещу Силва.


Битката започна с това, че Тейлър използва своя характерен за него задушаващ стил, за да се нахвърли върху Силва, като предпочита да удря с коляно при клинчове. Явно превъзхождащият технически боксьор Силва се бореше с първоначалното темпо, но изглеждаше, че създава проблеми, когато нанасяше някоя от комбинациите си.

След като шампионът взе първия рунд, вторият беше много по-близък, като бразилецът вероятно го спечели. Но когато Тейлър вкара голям десен прав в третия рунд, той разколеба съперника си и получи рядко срещано при него броене.

Малко след това атаката на Тейлър завърши с брутален удар, който смаза Силва, който по чудо се изправи на крака. Но когато няколко мига по-късно той нанесе удар, съдията се намеси и прекрати състезанието секунди преди края на третата част.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес