Зареждане

Морските клубове тренират на пълни обороти за аматъорския турнир по ММА

Морските клубове тренират на пълни обороти за аматъорския турнир по ММА
Публикувано на: Октомври 3, 2011 в 17:03 ч

Седмици преди предстоящото държавно първенство по ММА на което домакин е град Сливен състезателите от крайморските клубове тренират на пълни обороти. Очаквано на ринга в спортна зала „Васил Левски“ сили и техника ще мерят голям брой участници.

Поморийският клуб „Уориър“ с треньор Теодор Карастоянов ще рачтита на голяма част от новите таланти в клуба, като за повечето от тях състезанието ще е дебют. Разбира се освен опитния селекционер, младите надежди на Поморие и Бургас са подкрепяни от вече доказаните професионалисти Атанас Джамбазов, Сотир Кичуков и Янко Янев.

На ринга ще се качат и състезатели като 84-килограмовия Павел Тодоров и 70-килограмовия Николай Павлов, които в предишния държавен аматьорски турнир спечелиха медалите в своите категории.

Надявам се да успеят да покажат наученото в залата и на ринга. Много е важно да се абстрахират от публиката, да я няма сценичната треска, която понякога се оказва решаващ фактор. Амбицирани са, подготвени са, надявам се успеят да покажат възможностите си.“ - коментира треньорът Карастоянов.

 
12 състезатели в Сливен ще отведе и старши треньорът на варненския клуб „ДесантНиколай Добруджански. Специалистът, който често се изявява и като коментатор в професионалните турнири изрази надежди за доброто представяне на възпитаниците си.
 
„Работим упорито, надявам се всичките ми състезатели да се представят добре. Очакванията са ми за поне 3 медала, като се има в предвид и това че голяма част от момчетата са дебютанти.“ - сподели треньора Добруджански.
 
За mmabg.com той сподели, че в шампинота няма да участват Микаел Закарян, Василий Гайдарджи и Димитър Димитров, които очакват своите противници за професионалния ринг, но също се готвят активно. В помощ на Ники Добруджански е треньорът Владо Вълев – Питбула, който пък набляга изключително на играта в стойка.
 
Източник: mmabg.com

demetrious johnson dominick cruz

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес