Зареждане

Стотици посрещнаха Иман Хелиф в Алжир

Стотици посрещнаха Иман Хелиф в Алжир
Публикувано на: Август 18, 2024 в 10:00 ч
Отне само една Oлимпиада и Иман Хелиф е огромна интернет звезда. Тя има 2,1 милиона повече последователи в Инстаграм и споразуменията за спонсорство само се увеличават. Доминиращо й представяне на Олимпийските игри в Париж все още разтърсва света.

Тя прегази жените в своята категория и грабна златото. По време на игрите имаше и противоречия. Хората обсъждаха и се притесняваха дали Хелиф наистина е жена. Тестовете на IBA разкриха XY хромозоми, поради които тя беше беше дисквалифицирана от миналогодишното световно първенство.

Това противоречие обаче не повлия на Олимпиадата, където Хелиф доминираше и редовно се сблъскваше с критики от обществеността. Иман пусна жалба във френската прокуратура за тормоз в интернет. Противоречията и донесоха 2 милиона нови последователи, а това е пари.

Преди игрите в Париж Хелиф имаше под 30 000 последователи. Сега тя е на върха на славата и се прибра в Алжир, където стотици я посрещнаха:

"Върхът на гордостта и честта е да представляваш страната си и да вдигаш високо нейния флаг. Още по-голяма радост е да споделите тази гордост с вашето семейство, близки и общност. Топлото посрещане, което получих по улиците на Тиарет и Бибан Мисба, и непреодолимите чувства на любов и подкрепа ще останат завинаги в сърцето ми.

 От сърце благодаря на всички. Благодаря ти, Тиарет. Благодаря ти, Алжир. Благодаря на всички араби и на всички, които ме подкрепиха и застанаха до мен. Бъдещето е светло, с позволението на Аллах. Вашата дъщеря, Иман Хелиф.", написа Хелиф в социалните мрежи.

Ето снимки от посрещането на Хелиф.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес