Зареждане

Уайт: Конър казва, че иска да се бие през декември, но не му вярвам

Уайт: Конър казва, че иска да се бие през декември, но не му вярвам
Публикувано на: Август 17, 2024 в 02:00 ч
Сагата около завръщането на Конър Макгрегър в октагона продължава. Наскоро Дейна Уайт заяви, че "The Notorious" няма да се завърне в клетката на ММА тази година, но ирландецът е на друго мнение по въпроса и не оставя боса на UFC на мира.

Макгрегър е бивш двоен шампион на UFC, който не се е бил в октагона 3 години насам. Наскоро той трябваше да се върне в клетката на UFC 303 през юни тази година, но счупи пръста на крака си и не успя да се изправи срещу Майкъл Чандлър на планираната дата.

Преди няколко дни Уайт заяви, че тази година няма да видим ирландеца в действие, но самият Макгрегър е на друго мнение по този въпрос. В разговор с Арън Бронстетър, Дейна призна, че Конър го притеснява и му звъни през последните дни, уверявайки го в готовността си да се бие.

"След това, което казах, Конър Макгрегър не ме остави на мира. Той ми се обади и ми каза, че ще се бие тази година. Когато стигнем до момента, в който организираме битката му и вярвам, че ще се случи, ще го обявим. 

В момента не вярвам, че той ще се върне в клетката тази година. Макгрегър казва, че иска битката през декември тази година. Ще видим как ще се развие всичко.", каза Уайт.

Ще се завърне ли Макгрегър през декември ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес