Зареждане

Дейна Уайт за Пимблет: Всички го подценяват, но той е истински боец

Дейна Уайт за Пимблет: Всички го подценяват, но той е истински боец
Публикувано на: Август 16, 2024 в 14:00 ч
Дейна Уайт вижда прилики между Пади Пимблет и младия Конър Макгрегър.

Според президента на UFC много хора се съмняват в уменията на англичанина, какъвто беше случаят с ирландеца. Пимблет в момента е една от най-големите звезди на американската организация, ръководена от Дейна Уайт. Пади продължава да бъде непобеден в UFC и в края на миналия месец победи Боби Грийн в Манчестър, Великобритания.

Тази победа го прати в топ 15 на лека категория. В интервю за "The Jim Rome Show" президентът на организацията сравни Пади с младия Макгрегър, в когото много специалисти се съмняваха и не очакваха успеха му в ММА клетката.

"Пади ми напомня за Конър Макгрегър, когато започна при нас. Тогава всички казаха, че не бил толкова добър, че бил надценен, говориха разни неща. Те коментираха така преди всеки негов бой. Пади е един от тези бойци, в които всички се съмняват и казват, че не е толкова добър. 

Бойците го предизвикват на битка и искат да се бият с него. След това той влиза в клетката и прави това, което направи с Боби Грийн. Трудно е да не призная, че той е истински боец. Пимблет е забавен, забавлява феновете и е кораво хлапе.", каза Уайт.

Ще успее ли Пимблет да стане шампион в UFC ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес