Зареждане

Streameast се подиграва на Дана Уайт заради борба с пиратството: Ела да си го получиш

Streameast се подиграва на Дана Уайт заради борба с пиратството: Ела да си го получиш
Публикувано на: Септември 6, 2024 в 12:00 ч
Дана Уайт срещу незаконните сайтове за стрийминг се оказва едно от най-големите съперничества в историята на UFC. 

На 14 септември UFC ще представи една от най-големите карти за годината в зала "Сфера" в Лас Вегас. Уникалната обстановка се оказа истинско предизвикателство за продуцентския екип на UFC, но Уайт непрекъснато обещаваше, че събитието ще бъде различно от всяко друго събитие в бойните спортове преди него. Уайт също така разкри, че бюджетът за UFC 306 - известно още като Riyadh Season Noche UFC - е надхвърлил 20 милиона долара, което го прави най-скъпото събитие в историята на промоцията. 

В навечерието на дългоочакваното платено събитие Уайт прекара част от пресконференцията си, за да заплаши още повече нелегалните стрийминг сайтове и тези, които пиратстват събитията на UFC, вместо да отделят трудно спечелените си пари, за да гледат събитието законно. 

"Повярвайте ми, ние знаем точно как да се борим с пиратството", каза Уайт. "Ще ви кажа подробно какво правим, на всяко събитие, но преследваме пиратството твърдо и видяхте преди няколко години, че започнахме да преследваме хората. Ето как се бориш с пиратството. Започваме да преследваме хората за кражба."


Коментарите на Уайт привлякоха вниманието на един от най-популярните сайтове за нелегален стрийминг в интернет - Streameast, който на практика предизвика изпълнителния директор на UFC да ги преследва. 

"Елате и си го получиш тогава, Дана", написа Streameast в отговор на коментарите на Уайт.

В отговор на коментар на друг потребител относно предполагаемото преследване на незаконните стриймъри от страна на промоутъра, Streameast предположи, че Уайт разказва приказки в безнадежден опит да възпре хората да гледат PPV събития чрез алтернативни източници .

"Той е отчаян", добави Streameast. "Измисля си лъжи и се моли това да отблъсне няколкостотин души, които да не кликнат върху линка за нелегален стрийминг."

Сайтът далеч не беше приключил с атаките над Уайт, включвайки в разговора продължаващия дебат за заплащането на бойците.

"Има разлика между безплатно и достъпно", написа платформата. "Направете така, че нетното състояние на Дана Уайт да е над половин милиард, но служителите му да трябва да плащат за медицински услуги от собствените си джобове, да има смисъл."

"Време е той да се отплати на феновете и на бойците повече", продължи Streameast.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес