Зареждане

Мераб Двалишвили отговори на Дана Уайт: Аз съм си такъв

Мераб Двалишвили отговори на Дана Уайт: Аз съм си такъв
Публикувано на: Септември 5, 2024 в 08:10 ч
Въпреки че получи отпор за това, че първо оповести как е получил неприятна аркада преди Noche UFC от Дана Уайт, а след това премахна шевовете си с градинска ножица, Мераб Двалишвили твърди, че когато става дума за него, той е "или ти харесва, или не".

Двалишвили, настоящият номер едно в ранглистата на претендентите за титлата в категория петел, ще бъде начело на Noche UFC по-късно този месец в зала "Сфера" в Лас Вегас, като за първи път ще се бори за златото на Октагона в двубой срещу действащия шампион в дивизията Шон О'Мали.

Грузинският претендент Двалишвили, който има впечатляваща серия от 10 победи, наскоро постигна победа с единодушно решение над бившия шампион в две категории Хенри Сехудо в главната карта на UFC 298 през февруари, за да спечели най-накрая премиерната си титла в организацията.

Преди дългоочакваната битка с О'Мали обаче Двалишвили попадна под обстрела на Уайт, който се усъмни защо първо е показал в социалните мрежи аркада, получена по време на тренировка, а след това не се е обърнал към лекар и сам е премахнал шевовете си с градинска ножица.


Мераб Двалишвили не се смущава от коментарите на Дана Уайт

А що се отнася до граплъра от Тбилиси, Двалишвили, критиците просто трябва да го приемат такъв, какъвто е.

"Никога не съжалявам за това, което правя", каза Мераб Двалишвили. "Публикувам това, защото публикувам всичко в социалните си медии. Не беше голяма работа, защото имах повече от три седмици, когато се нараних, и знам, че раната ми ще заздравее за пет дни, а след това тази рана не повлия на тренировките ми, на спарингите ми - на нищо. Както виждате, аз съм излекуван. Всичко е наред."

"Когато видях, че Дана Уайт е разстроен, разбира се, не искам да разстройвам Дана Уайт и UFC или да правя нещо подобно", обясни Мераб Двалишвили. "Но аз бях много спокоен и отпуснат, защото не беше голяма работа. Не съжалявам за нищо. Това съм аз, това е, което правя, и това е моят живот. Ето защо съм боец и това е моят живот и това, което правя."

'Той си е такъв' е добър израз, който описва Двалишвили открай време - не само сега.

За справка само вижте това видео от 2019-та, като още оттогава той точи зъби за битка с Шон О'Мали:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес