Зареждане

Порие ще си направи бронзова статуя, ако гилотинира Махачев

Порие ще си направи бронзова статуя, ако гилотинира Махачев
Публикувано на: Май 27, 2024 в 02:00 ч
Дъстин Порие се готви усилено за битката с Ислам Махачев, която ще се проведе този уикенд. Двамата оглавяват събитието UFC 302, което ще се проведе в Нюарк, САЩ. "The Diamond" влиза като претендент за безспорната титла в лека категория на дагестанеца.

Преди години Порие се би с Хабиб Нурмагомедов и успя да го заключи с гилотина. Тогава "The Eagle" успя да се измъкне и да победи Порие. Сега Дъстин има трети и вероятно последен шанс за безспорната титла. Той вярва, че не отстъпва на дагестанците и е добър колкото тях.

Ако сте фенове на Порие, то тогава знаете, че той обича да опитва гилотина в битките си. Дъстин тръгва за гилотина дори тогава, когато неговите треньори му крещят да не го прави. Едва ли ще останете изненадани, ако ви кажем, че Порие смята да пробва гилотина и срещу Махачев.

Дъстин разкри, че ако успее да гилотинира Ислам, то тогава ще си направи бронзова статуя на този момент. "Тhe Diamond" планира да постави статуята в своята градина. Порие е уверен в своите способности и вярва, че може да се справи с Махачев, който не бил като Нурмагомедов.

Ще успее ли Порие да гилотинира Махачев ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес