Зареждане

Майкъл Чандлър намекна за нова дата за сблъсъка си с Конър Макгрегър

Майкъл Чандлър намекна за нова дата за сблъсъка си с Конър Макгрегър
Публикувано на: Юни 26, 2024 в 11:00 ч
След като търпеливо чакаше през последната година и половина, какво са още няколко месеца за Майкъл Чандлър?

Първоначално бившият шампион на Bellator MMA трябваше да се завърне в октагона на 29 юни за сблъсък с бившия носител на две титли в две дивизии Конър Макгрегър на UFC 303. За съжаление двубоят се провали, след като Макгрегър счупи малкия си пръст на крака, което го принуди да се откаже от двубоя. 

За щастие контузията на Макгрегър би трябвало да отложи битката само с няколко месеца. 

Неотдавна Чандлър се включи в социалните мрежи, като се закани, че новата дата вече е на път. Дали това ще е за дългоочаквания му сблъсък с Макгрегър, или за съвсем нов двубой за "Iron", предстои да разберем. 

"Добре прекараното време в прогрес никога не е загубено време", написа Чандлър в Twitter."Новата дата се подготвя. Продължаваме. Ще се видим на върха!"

Дана Уайт продължава да пази мълчание

Докато беше зад кулисите на събитието от Bellator Champions Series в Дъблин в събота, Конър Макгрегър предложи известна информация за контузията си и, което е по-важно, кога бихме могли да го видим отново в октагона. "Mystic Mac" предположи, че целта е август или септември. 

Главният изпълнителен директор на UFC Дана Уайт обаче побърза да разсее всякакви слухове, че се работи по нова дата, докато Макгрегър все още лекува травма. 

"Не знам в момента", каза Уайт за завръщането на Макгрегър по време на пресконференцията на UFC Саудитска Арабия. "Графикът ни е изготвен. Ще видим. Няма да правя нищо, докато не разбера, че Конър е здрав. Дори не си струва да се говори за това. Какво ще кажете за септември? Какво ще стане октомври? 

Той не е готов. Така че защо изобщо да говорим за това? В момента не мисля за това, че Конър ще се бие с някого. Нямам времева рамка, нямам нищо. Макгрегър дори още не е излекуван. Макгрегър е контузен."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес