Зареждане

PFL за Мохамед Мокаев: Трудно се работи с него! Не го искаме

PFL за Мохамед Мокаев: Трудно се работи с него! Не го искаме
Публикувано на: Август 4, 2024 в 14:00 ч
Проблемите за младия бивш UFC боец Мохамед Мокаев изглежда се трупат.

След неочакваното му уволнение от UFC, Професионалната бойна лига PFL също показа, че не се интересува от противоречивия боец. Шефът на UFC Дейна Уайт предложи Мокаев да се бие за PFL. Рей Сефо, който е президент на PFL, сподели, че нямат интерес към дагестанеца, който живее в Англия.

Мокаев, известен със своя скучен стил на битка и понякога противоречиво поведение, беше уволнен от UFC в края на миналия месец. Съобщава се, че той се е опитал да окаже натиск върху UFC в преговорите, като е твърдял, че преговаря и с PFL. Въпреки впечатляващия му рекорд от 7 победи без загуба в UFC, шефовете на лигата не виждаха бъдеще за младия боец в организацията.

PFL, които търсят нови таланти за своя сезонен турнир, също изглежда не се интересуват от Мокаев. Според президента на PFL Рей Сефо, боецът е "труден за работа". Мокаев изрази разочарованието си от решението на UFC и посочи, че мечтата му все още е да стане шампион на UFC.

"Кой Мохамед ? Мокаев ? Очевидно е трудно да се работи с него. Така че ние нямаме интерес към него.", каза Сефо.

Изглежда младият боец е изправен пред голямо предизвикателство да продължи кариерата си на най-високо ниво. Ситуацията около Мохамед Мокаев е сигнал за събуждане на младите бойци. Въпреки че талантът е важен, поведението също изглежда играе важна роля в света на ММА

Мокаев ще трябва да поработи върху имиджа и поведението си, за да увеличи шансовете си за нов договор.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес