Зареждане

Мохамед Мокаев отрича слуховете, че е преговарял с PFL

Мохамед Мокаев отрича слуховете, че е преговарял с PFL
Публикувано на: Юли 31, 2024 в 20:00 ч
Не, бившият претендент за титлата в категория муха на UFC Мохамед Мокаев не е разговарял с PFL.

"Тhe Punisher" се завърна в клетката през уикенда на предварителните мачове на UFC 304. Завръщайки се за пръв път след победата с единодушно решение над Алекс Перес през март, боецът беше готов за мач с Манел Капе. Мохамед Мокаев и "Starboy" се бяха нападнали вербално в навечерието на двубоя и дори се скараха сериозно по време на бойната седмица.

За съжаление битката им не оправда очакванията. В крайна сметка това беше една сравнително рутинна вечер за Мокаев, който надви Капе по пътя към победата с единодушно решение. С рекорд от 13-0 граплърът смяташе, че следващият път може да получи шанс за титла. Вместо това Дана Уайт публично скъса връзките с Мокаев на пресконференцията след двубоя в UFC 304.

В дните след раздялата между двете страни се появиха спекулации защо компанията се е отказала от Мокев. Според слухове боецът се е свързал с PFL, за да види колко може да получи при евентуална сделка - нещо, което Мокаев веднага опроверга.

Вижте също: Мохамед Мокаев изгонен от UFC заради преговори с PFL





 

Мокаев отрича слуховете за преговори с PFL

В дълъг пост Мухаммад Мокаев отрече слуховете, че е разговарял с PFL, преди да изтече договорът му с UFC. "The Punisher" също така отбеляза, че PFL засега дори няма дивизия в категория муха, нито в категория петел. Към момента най-леката дивизия на компанията за сезон 2024 г. е тази в категория перо.

Независимо от това, Мохамед Мокаев вероятно ще трябва да си намери нов дом. Въпреки че не е изключено той да се присъедини отново към UFC след победата си над Капе, Дана Уайт изглежда напълно приключил с 24-годишния боец. Това обаче не попречи на Мокаев да продължи да лобира за преподписване в социалните медии.

Все пак подписването остава малко вероятно. Уайт заяви, че проблемите извън клетката са изиграли голяма роля за освобождаването на Мокаев.

Какво мислите за тези коментари на Мохамед Мокаев? Къде искате да видите бившия състезател в категория муха на UFC да се състезава след това?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес