Зареждане

Нови тендеции във фитнес добавките

Нови тендеции във фитнес добавките
Публикувано на: Март 17, 2015 в 22:00 ч

В настоящата статия искаме да направим бърз преглед на едни от най-очакваните "суплименти" на нашия пазар.

Ще започнем с новия Razor 8 Blast Powder на AllMax:

Razor 8 комбинира наистина ефикасни дози от най-добрите съставки, които са на разположение, за да се увеличи производството на азотен оксид по начин, който не може да се опише, той трябва да се усети.

Какво е това? Nitrosigine® - това е стабилизиран инозитол аргинин силикат, който постига удивително високи нива на аргинин в кръвта; това води до драстично повишение на нивата на азотния оксид в мускулните клетки по време на тренировка.
Мултипатентованата технология Nitrosigine ™ е най-новата технология, която доказано увеличава притока на азотен оксид в кръвта с цели 4 пъти.

Nitrosigine® е толкова мощен, че първоначалните тестове показват, разширяване на кръвоносните съдове 5 пъти повече в сравнение с Arginine HCl.

Друг изключително интересен и добър продукт е Muscle Prime:

Ето и кратко резюме на продукта от bodybulding.com:

Muscle Prime не прилича на никой друг предтренировъчен продукт на пазара! Той съдържа цели 4 грама (4000 мг) ВСАА е във всяка доза, и то в най-работещото съотношение 45:30:25.

Незаменимите аминокиселини с разклонена верига BCAAs са доказали, че повишават синтеза на мускулния протеин, като действат като източник на енергия за мускулите и предотвратяват увреждането на мускулите.
По отношение на предтренировъчните добавки, 4000 мг ВСАА ще стимулират синтеза на протеин след тренировка и ще ограничат появата на мускулен разпад (катаболизъм).

И най-доброто оставихме за накрая, а именно един от най-очакваните пред тренировъчни продукти - MegaTron на SAN Nutrition:

MegaTron е формулиран на базата на  ултра-чисти съставки, като целта е да допринесе за една интензивна и стимулираща цялостна тренировка. 

Напомпването, което се осигурява от MegaTron е на базата на специално разработена „Volumize - Endurance Support Matrix“, осигуряваща максимално високи нива на азотен оксид за интензивна вазодилатация и екстремно напомпване на мускулите, както и за отстраняване на отпадъчния продукт и клетъчната хидратация за постигане на изключителна издръжливост и сила.
MegaTron също съдържа ключови елементи за повишаване на умствената концентрация и координация, за да постигнете възможно най-добрата тренировка досега.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес