Зареждане

Магомед Анкалаев срещу Александър Ракич на UFC 308

Магомед Анкалаев срещу Александър Ракич на UFC 308
Публикувано на: Август 4, 2024 в 00:00 ч
Магомед Анкалаев ще се изправи срещу Александър Ракич в следващата си битка за UFC.

Дагестанският боец очакваше шанс за титлата срещу Алекс Перейра, но UFC имат други планове за бразилеца. Така Анкалаев е принуден да рискува своето място на задължителен претендент. Двамата с Ракич ще се бият на UFC 308, което ще се проведе на 26-ти октомври в Абу Даби.

Анкалаев е с рекорд 18-1-1 (1) в ММА и е в серия от 10 поредни победи. Магомед няма загуба в последните си 12 битки за UFC. В своята последна битка той нокаутира Джони Уокър през януари тази година. Анкалаев печели 10 от победите си с нокаут. Единствената му загуба е със събмишън от Пол Крейг през 2018 година.

През декември 2022 година Магомед се би за титлата в UFC, но завърши наравно с Ян Блахович и се размина с пояса. Анкалаев все още вярва, че е бил порязан от съдиите в битката.

Ракич е с рекорд 14-4 в ММА и е в серия от 2 поредни загуби. В своята последна битка той загуби от Иржи Прохазка през април тази година. Александър приключва 10 от срещите си и 3 пъти пада с приключване. Той печели 6 от 9-те си битки за UFC. Реално Ракич няма какво да губи в тази битка.

Победата над Анкалаев ще го върне в играта за златото.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес