Зареждане

0:8! Майкъл Киеса удуши Тони Фъргюсън и го тласна към пенсия

0:8! Майкъл Киеса удуши Тони Фъргюсън и го тласна към пенсия
Публикувано на: Август 4, 2024 в 00:01 ч
Тони Фъргюсън допусна 8-ма и рекордна поредна загуба в UFC.

Бившият временен шампион в лека категория се изправи срещу Майкъл Киеса. Двамата премериха сили в полусредна категория. Това се случи в главната карта на събитието UFC on ABC 7, което се провежда в момента в Абу Даби. Фъргюсън е най-големият аутсайдер на галавечерта. Липсата на доверие от букмейкърите не е изненада, тъй като Тони беше в серия от 7 поредни загуби.

Фъргюсън не направи нищо в тази битка. Той изглеждаше твърде плах и вкарваше само лоу кикове. Киеса се отличи с няколко добри крошета. Майкъл се вкопчи във Фъргюсън и го свали на земята в 4-тата минута на битката. Киеса бързо му взе гърба и го заключи с rear-naked choke. Тони се предаде и така записа 8-ма поредна загуба.

С тази загуба Тони официално е боецът с най-дълга серия от загуби в историята на UFC. Toва е доста тъжно за боец с визитката на "El Cucuy". В интервюто след битката Тони хвърли само едната ръкавица на земята и сподели, че не иска да се оттегля, но вероятно ще му се наложи. Фъргюсън каза, че не иска да се бие в друга организация, но Дейна Уайт вероятно ще го освободи.

Това е наистина тъжен край за живата легенда на лека категория.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес