Зареждане

Терънс Крауфорд победи Исраил Мадримов и стана шампион в 4-та категория

Терънс Крауфорд победи Исраил Мадримов и стана шампион в 4-та категория
Публикувано на: Август 4, 2024 в 09:11 ч
Терънс Крауфорд успя да се справи с Исраил Мадримов и стана шампион в 4-та тегловна категория. Американската звезда надигра своя опонент и спечели титлата на WBA в лека средна категория.

Крауфорд, който има перфектен рекорд от 40-0 и 22 победи с нокаут, вече спечели световни титли в лека, супер лека и полусредна категория. Осигуряването на победа над Мадримов в Лос Анджелис го затвърди като един от най-добрите боксьори в момента, независимо от категорията.

Нещата бяха доста бавни в началните рундове, като Мадримов се задоволяваше да танцува около ринга, докато Крауфорд дебнеше и се движеше, нанасяйки джабове и търсейки тайминга на опонента си. Въпреки липсата на действие, „Bud“ нанесе по-значимите удари, което накара Мадримов да вдигне темпото в средните рундове.

Крауфорд изглеждаше почти изгубен в един момент, неспособен да маркира опонента си благодарение на постоянното движение на Мадриов. Когато навлязохме в шампионските кръгове, Крауфорд започна да се отваря, правейки комбинации и удвоявайки своя удар, докато Мадримов често се задоволяваше с единични удари.

12-ият и последен рунд несъмнено беше най-забавният, като и двамата бойци предложиха всичко, което им беше останало в невероятно оспорвана битка. В крайна сметка „Бъд“ видя края на поредицата си от 11 поредни нокаута, но това не му попречи да пише история в Града на ангелите.

Срещата стигна до решението на съдиите, като те единодушно я дадоха за Крауфорд - (116-112, 115-113, 115-113).







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес