Зареждане

Тайсън Фюри за Усик: Ще му пръсна главата в 4 рунда

Тайсън Фюри за Усик: Ще му пръсна главата в 4 рунда
Публикувано на: Август 4, 2024 в 16:00 ч
Тайсън Фюри се завърна към тренировките в подготовката за реванш с Александър Усик.

"Циганският крал" твърди, че не са необходими промени в отбора или тактиката за втората битка. През май Фюри допусна първа загуба в кариерата, след като Усик го победи с решение. Тайсън извади късмет, защото беше сериозно разклатен в 9-тия рунд, но въпреки това рефера не спря битката. Реално британеца е късметлия, че не загуби с нокаут, а по точки. 

Това му дава право да се перчи и да говори, че всъщност бил ограбен от съдиите. Втората им битка е насрочена за декември, а Фюри планира да е сериозен и да не подценява украинеца. Тайсън прогнозира, че ще спечели с тежък нокаут в 4 рунда:

„Няма нужда от промени както в отбора, така и в тактиката. Няма нужда да се притеснявате за нищо. Няма да се бия с човек, който може да ме заплаши с нещо. Единствената опасност в неговия стил идва от това да не ме отегчи до смърт. В първата битка беше толкова лесно, че можех да играя с него на ринга и да правя глупави неща. Платих си за това в деветия рунд, иначе той нямаше нищо срещу мен. 

Казано възможно най-самокритично, загубих три рунда. Лично аз мисля, че загубих само деветия, но ако наистина съм критичен към собственото си представяне, мога да дам на Усик осми и десети. Но това е всичко. Загубата по точки доказва, че беше равностойно и някой съдия просто е сгрешил, но не искам да се връщам към това. По-добрият загуби, така е в нашия спорт. 

Какво ще стане във втората битка ? Ясен и съкрушителен нокаут най-късно до четвъртия рунд. Край на игрите, край на подценяването. Ще отида там, ще го натисна и ще му пръсна главата. Усик, започвай да тренираш, защото наистина няма да те пощадя.“, каза Фюри.

Ще успее ли Усик да бие Фюри ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес