Зареждане

Шарабутдин Магомедов изнесе лекция на Михал Олексейчук

Шарабутдин Магомедов изнесе лекция на Михал Олексейчук
Публикувано на: Август 4, 2024 в 00:29 ч
Шарабутдин Магомедов записа поредно силно представяне в UFC.

Изгряващата звезда на UFC се изправи срещу Михал Олексейчук в подглавната битка на събитието UFC on ABC 7, което се провежда в Абу Даби. Битката им беше в средна категория и видя доминация от дагестанеца. Магомедов не даде никакви шансове на Михал и го победи с решение - (30–27, 30–27, 29–28).

Михал показа сърце и издръжливост, но понякога това не стига. В първия рунд Магомедов беше по-активният и вкара по-точните удари. Михал взе центъра и го принуди да играе с гръб към мрежата. Шара го атакуваше с ритници, крошета, колене. Той успя да му отвори аркада на челото и кръвта започна да се стича от поляка. Рунд за дагестанеца.

Във втория рунд Магомедов продължи да води хода на битката. Неговите удари отвориха още една аркада на Олексейчук, но този път под окото. Михал продължаваше да преследва Шара, но така само поемаше още повече щети. Втори пореден рунд на доминация от Магомедов. Чест му прави на Михал, че не се отказваше.

В третия рунд Михал успя да затрудни Магомедов и няколко пъти го свали на земята. Шара и в този рунд беше по-добрият в стойка. В края на битката Михал го събори, но Шара не се даде и му вкара тежки лакти в главата от легнало положение. Така битката стигна до решение, което беше за дагестанеца - (30–27, 30–27, 29–28).

Това е 3-та поредна победа за Магомедов в UFC, който предизвика Ник Диас за битка през октомври в Абу Даби. Михал записа 3-та поредна загуба.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес