Зареждане

Магомед Анкалаев обеща да 'разобличи' слабата брадичка на Алекс Перейра

Магомед Анкалаев обеща да 'разобличи' слабата брадичка на Алекс Перейра
Публикувано на: Август 28, 2024 в 00:00 ч
Пропуснал битката за титлата в полутежка категория с настоящия носител на златото Алекс Перейра на UFC 307, изгряващият руски претендент Магомед Анкалаев, който е насрочен да се бие малко по-късно същия месец, сега обеща да "разобличи" своя заклет враг, когато двамата се срещнат. 

Анкалаев, който ще се завърне в действие в края на октомври в Абу Даби, ОАЕ, ще участва в престижен сблъсък в главната карта с другия европейски претендент Александър Ракич, който ще се срещне за потенциален двубой за титлата.

Що се отнася до Перейра, настоящият най-добър в полутежка категория и бивш безспорен носител на златото в средна категория ще бъде начело на UFC 307 в началото на месеца, като ще се изправи срещу изгряващия нокаутьор Халил Раунтри в третата си защита на короната в категорията тази година.

По-рано тази седмица обаче нокаутьорът от Сао Пауло, Перейра, призна, че е бил изненадан да си организира следващ двубой с Раунтрий - намеквайки, че руският боец, Анкалаев, е отхвърлил двубой с него по-късно тази година.

Магомед Анкалаев отрича да е отхвърлил боя с Алекс Перейра

В отговор на коментарите на бразилеца Магомед Анкалаев категорично отрече да е отхвърлял предложението да се бие с него за титлата в полутежка категория - вместо това се зарече да изпробва брадичката му и да го довърши, когато се бият в бъдеще.

"Алекс Перейра можеш ли да ми кажеш в коя битка не приех да се бия с теб?" Магомед Анкалаев публикува в официалния си профил в X."Ще нокаутирам Александър Ракич и след това ще те разоблича, особено брадичката ти, защото имаш слаба такава."



За последно Анкалаев се състезава в началото на тази година, когато постигна доминираща победа с нокаут във втория рунд над твърдия претендент Джони Уокър в реванша на двамата в полутежка категория в съоръжението "Apex".

Що се отнася до Перейра, любимият на феновете нокаутьор постигна втората си победа в кариерата над бившия шампион Иржи Прохазка през юни, като спря родения в Чехия боец със зрелищен финиш с хай кик във втория рунд в главното събитие на UFC 303 по време на Международната бойна седмица. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес