Зареждане

Камару Усман към феновете, които го критикуват: Колко неуважителни са феновете на ММА?

Камару Усман към феновете, които го критикуват: Колко неуважителни са феновете на ММА?
Публикувано на: Август 28, 2024 в 00:00 ч
Доминиращият някога в полутежката категория на UFC Камару Усман не е доволен от онези, които смятат, че е "изчерпан".

Усман загуби последните си три двубоя и не е бил победител от ноември 2021 г., но имаше време, когато "Nigerian Nightmare" беше най-доминиращият боец в света. В реванша с Леон Едуардс движението за него беше еднопосочно, преди да бъде уловен с удар в главата в последния рунд.

В крайна сметка Усман загуби трибоя си срещу "Rocky", последван от оспорвана, но единодушна загуба от Хамзат Чимаев. Като състезател Усман не приема с добро онези, които казват, че е реликва от миналото.
  

Камару Усман отговаря на онези, които казват, че е "изчерпан"

По време на участието си в  подкаста "Weighing In" Камару Усман заяви, че изпитанията и трудностите в кариерата му са го застигнали. Той взе на прицел "неуважителните" фенове на ММА, които го ритат, докато е на земята.

"Сега съм на място, където с всичко това идват и много контузии, в резултат на всички неща, с които съм се занимавал. Това някак си те настига. Сега просто съм в положение, в което се опитвам да излекувам всичко това. Защото, знаеш ли, с течение на времето се натрупват всички тези контузии и те започват да намаляват представянето ти до степен, в която хората започват да забравят колко добър си, колко време си прекарал в изграждане на кариерата си, правейки нещата, които са те направили успешен, до степен, в която започват да казват: "О, той е изчерпан".

Колко неуважителни са феновете на ММА? Колко неуважителни са те? "О, той е изветрял. О, той не може да прави това повече. Той не е това, което беше."

Усман не се е бил от загубата си от Чимаев през октомври 2023 г. При това той води словесна война с новоизлюпения шампион на UFC в полусредна категория Белал Мохамед.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес